Haket göteborg

0 Comments

haket göteborg

Haket ligger på Första långgatan och besitter ett av Göteborgs bästa öl-och whiskeyutbud. Hit går ni alltså för en riktig smakupplevelse. Utöver det anordnas både trevliga quizkvällar, karaoke och klubbar. Uteserveringen bjuder som oftast på sol och stämningen är alltid på topp! Hatten av för Haket! Vart? Första Långgatan. Haket Bar, Göteborg: Se 11 objektiva omdömen av Haket Bar, som fått betyg 3,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 1 restauranger i Göteborg. Hitta var det är pubquiz i Göteborg med omnejd, quiz alla dagar i veckan! Haket ligger på Första långgatan och besitter ett av Göteborgs bästa öl-och whiskeyutbud. Hit går ni alltså för en riktig smakupplevelse. Utöver det anordnas både trevliga quizkvällar, karaoke och klubbar. Uteserveringen bjuder som oftast på sol och stämningen är alltid på topp! Hatten av för Haket! Vart? Första Långgatan. Hitta var det är pubquiz i Göteborg med omnejd, quiz alla dagar i veckan! Haket - Bar å sånt, Göteborg. 2,8t gillar. På fat just nu dreamingsorrento.info?id= haket göteborg

Finns Sverige: Haket göteborg

Haket göteborg Kings Head 0 recensioner. Omdömet skrevs januari 6 från mobil enhet. Folk Naturvinsbar och vegetarisk matsal. Lennart hellsing texter Designhotell Bo nära arenan Hotell på paradgatan Sov gott mitt i stan 5 ekotips: Omdömet skrevs april 18 Inget ställe gunnebo skulle vilja besöka igen.
Haket göteborg Måla möbler
Haket göteborg 558

Haket göteborg - guitar

Den alkoholmässiga finsmakaren bör vid ett besök på Haket ta tillfället i akt och njuta av det breda sortimentet öl, whiskey, lagrad rom och tequila. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Smaka på Göteborg Ett samarbete för att stärka Göteborgs restaurangscen. Widgetgenerator Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Omdömet skrevs maj 6 Park Lane Avenyklassiker som bjuder på nattklubb, events och show. haket göteborg Mycket att välja på. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Visa Haket - Bar å sånt på kartan. Le Pub 1 recension. Sätt betyg  Bra  OK  Dålig.

Categories: svt play nyheter

0 Replies to “Haket göteborg”