Gatebil mantorp

0 Comments

gatebil mantorp

Information om Gatebil Mantorp Park, Sweden sept. i Mantorp. Datum, adress, vägbeskrivning, med mera. For 4. året på rad avsluttes Gatebil-sesongen på Mantorp Park i slutten av september, og i var dette Gatebil-festivalen som vokste mest. Gatebil på Mantorp i september er en fullverdig Gatebil-festival med 3 hele dager med frikjøring både for driftingbiler og for de som vil kjøre spor, spennende. GATEBIL HAR I MÅNGA ÅR VARIT NORGES STÖRSTA OCH HÄFTIGASTE MOTOREVENEMANG SOM NU HAR BLIVIT ET STÅENDE INSLAG PÅ MANTORP PARKS KALENDER. ARRANGERAS GATEBIL FÖR ÅTTONDE ÅRET I RAD PÅ MANTORP PARK, OCH NYTT I ER 2.

Video Gatebil mantorp

GATEBIL Mantorp Park 2016 (Official Aftermovie) gatebil mantorp Läs mer om Gatebil taxi här. En blixtsnabb bana ursprungligen byggd Formel 1. Les mer om bankörning på Gatebil på norska. Nytt i er at alla måste ha kördress. Köp biljetter på nätet eller i porten vid ankomst Video Gatebil Manrorp Park juni Det er möjligt att anmäla sig för att deltaga, endast på Mantorp. Så nära att du vaknar om morgonen utav doften av däck rök och blodtrimmade bilar som kör för fullt några få meter undan. Men det går självklart lika bra att köpa alla biljetter på plats precis som tidigare, men de som förköpt biljetter får lite rabatt och en egen kö för att förbättra väntetiden the last house on the left plats vid entrén! En av många nyheter på Gatebil är en egen utställning för GT och sportbilar. Så nära att du vaknar på morgonen utav doften av däckrök och vråltrimmade bilar som kör gatebil mantorp fullt några få meter bort.

Gatebil mantorp - storstadsregionerna kommer

Hvem kommer tilsammens med Speedhunters i ? Varje bil är en fullpreppad racingbil med plats för tre passagerare. Snyggaste motorom er en av klassene som premieres. Allt från klassiska amerikanska bilar till nya och gamla sportbilar, styling, tuning, racebilar, ja allt möjligt. Både registrerade och oregistrerade bilar får köra och delas in i flera olika klasser. Annonser Priser og info:

Categories: svt nyheter play

0 Replies to “Gatebil mantorp”