Upphittad katt

0 Comments

upphittad katt

Är du Katthem, förening eller företag och vill ha en egen sökbar sida på dreamingsorrento.info som är gratis? Lägg in en annons på Hittakissen idag! Annonsen kan du sedan administrera själv. Om dreamingsorrento.info Hitta Katten! Sök bortsprungna katter, efterlysta katter och upphittade katter här! Vi har över annonser idag! Upphittad katt i Gantofta 19/, så här skriver upphittaren: "Hej har en katt som börjat komma och äta hos oss genom vår kattlucka. Den har en stump till svans och skadad fot. Svansen blöder ibland även om det nog är en gammal skada (ingen päls). Den har nu börjat lita på oss och tittar på en och skriker efter hjälp.". Förutom SVEKATTs söksajt så kan du efterlysa kattens ägare på olika Facebook-sidor såsom t ex Vi längtar hem, Bortsprungna katter – dreamingsorrento.info, Hittakissen, mfl. Även Blocket har en efterlystsida. • Många katthem erbjuder möjlighet att efterlysa ägaren till en upphittad katt via deras hemsida/Facebooksida. • Annonsera även i. upphittad katt upphittad katt Det är katter som kommit vilse, övergetts av sina ägare eller fötts ute av en redan hemlös katthona. Vi samlar alla kattannonser i en sökbar databas, så att du lätt kan söka och hitta katter lokalt eller i hela Sverige! Det är ett av våra stora djurskyddsproblem och leder till mycket lidande. Bortsprungna och upphittade djur i och omkring Håbo — Offentlig — Bortsprungna eller upphittade djur. Våra två katter Alice o Blackie har försvunnit några dagar efter att vi flyttat in till Rågsved.

Upphittad katt - Book

Swicha en "Gåva" till Gilla oss på facebook, dela våra inlägg och länka till oss på er hemsida! Efterlysta Katter Buspojken09 Huskvarna Totalt 72 antal visningar, 3 idag. Hej Har fått en katt på besök och den är väldigt tillgiven och kelig. Jag har en innekatt som smitit ut då han passades i ett hem där han vanligtvis inte bor och som du skrev hamnar man i ett paniktillstånd då, men jag försöker att inte tappa hoppet och veta att han faktiskt finns, någonstans. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Du kan lägga in ett foto på katten på affischen, läs här om hur du går tillväga:

Video Upphittad katt

Byspojkajna - Katten i svampskogen (upphittad) Sök bortsprungna katter, efterlysta katter och upphittade katter här! Vi har över annonser idag! Vi samlar alla kattannonser i en sökbar databas, så att du lätt kan söka och hitta katter lokalt eller i hela Sverige! Sökbart på kattens färger och kön, ID nr, namn, ort mm! Hitta katthem eller kattpensionat här! Du skapar snabbt. Är din katt bortsprungen och du vill veta om någon har hittat den så kan du använda den här sökfunktionen. Fyll i vilken färgkategori din katt tillhör, samt uppgifter om vilket län du vill söka i, samt uppgifter om kattens ålder, kön och päls. Om katten försvunnit nära en länsgräns är det bra att även söka i angränsande län. Facebook grupper. Här presenteras länkar till Facebook grupper för efterlysta och upphittade katter. Listan är långt ifrån fullständig, så e-mejla mig om har tips på en grupp som inte finns med.

Categories: sr nyheter

0 Replies to “Upphittad katt”