Ul tidtabell

0 Comments

ul tidtabell

Stadsbussarna i Uppsala. Under vardagar görs ungefär 5 resor i timmen med våra gröna stadsbussar. Stadstrafiken är uppbyggd av 26 linjer som tar dig runt i hela staden och dess ytterkanter. För att påverka stadsmiljön så lite som möjligt drivs stadsbussarna av biogas och grön el. Ny tidtabell för UL-trafiken. Från 10 december börjar den nya tidtabellen att gälla för UL:s regionbussar, Upptåget och Stadsbusstrafiken i Uppsala. Den nya tidtabellen för UL-trafiken gäller 10 december till 17 juni Vissa justeringar görs och de större förändringarna redovisas nedan. Busslinje. Tidtabeller. Gamla Uppsala Buss AB kör stadsbusstrafiken på uppdrag av Kollektivtrafikförvaltningen UL, Region Uppsala. Detta innebär att det är UL som ansvarar för tidtabellerna och för informationen till resenärerna. Gå till Tidtabeller på dreamingsorrento.info Hittegods · Tidtabeller · Miljö · Sök ledig tjänst/utbildning. Information med anledning av detta pressmeddelande lämnas av: Linje 31, Sävja — Gottsunda centrum, kör Gottsunda allé och trafikerar hållplatserna Ulltunaallén och Linrepevägen istället för Orkestervägen. Det kan du med pendlarbiljetten Movingo som lanserades den 1 oktober Linje 6, 10 och 11 återgår till att trafikera Stationsgatan och linje 6 börjar trafikera planerad linjesträckning via Ekebyvägen och hållplatsen Tartugatan. Gimo bussterminal Tyck till om Gimo bussterminal Gimo bussterminal ska bli tryggare, trevligare och mer tillgänglig. Vill du kunna kombinera tåg och lokal kollektivtrafik på en och samma biljett? ul tidtabell Hösttidtabell och nytt linjenät i Uppsala. Från 14 augusti börjar hösttidtabellen gälla för UL:s regionbussar och Stadsbusstrafiken i Uppsala. Hösttidtabellen för UL:s busstrafik gäller 14 augusti-9 december. Upptåget övergår till hösttidtabell från 21 augusti. För stadsbusstrafiken i Uppsala innebär hösttidtabellen starten för. Ny tidtabell för UL-trafiken. Från 10 december börjar den nya tidtabellen att gälla för UL:s regionbussar, Upptåget och Stadsbusstrafiken i Uppsala. Den nya tidtabellen för UL-trafiken gäller 10 december till 17 juni Vissa justeringar görs och de större förändringarna redovisas nedan. Busslinje. Tidtabeller. Gamla Uppsala Buss AB kör stadsbusstrafiken på uppdrag av Kollektivtrafikförvaltningen UL, Region Uppsala. Detta innebär att det är UL som ansvarar för tidtabellerna och för informationen till resenärerna. Gå till Tidtabeller på dreamingsorrento.info Hittegods · Tidtabeller · Miljö · Sök ledig tjänst/utbildning. ul tidtabell

Ul tidtabell - lite bikarbonat

Har du upptäckt nya linje 1? På sträckan Östervåla — Tärnsjö — Huddunge — Heby ersätter linje de tidigare linjerna och Information med anledning av detta pressmeddelande lämnas av: Vissa hållplatser byter också namn. Därför finns det många sätt att köpa biljett. Många linjer är förändrade och vissa helt nya.

Ul tidtabell - har sjlv

Se tidtabeller på ul. Till exempel information om skolkort och våra erbjudanden för dig som reser i tjänsten. Instruktionsfilm Så här lägger du till favoriter i UL-appen Spara dina favoritresor. Se tidtabell på ul. Trafiken mellan Grillby och Enköping förbättras. Linje läggs ner eftersom linje körs via Enåker och Runhällen.

0 Replies to “Ul tidtabell”